+36 30/657 44 85 info@royalmediterran.hu

Masszázs

Tradicionális frissítő masszázs


A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültséget, görcsöket, meggyorsítja a felhalmozódott anyagcseretermékek feldolgozását és kiürülését. Javíthatjuk az izmok funkcióit, összehúzódó képességüket, rugalmasságukat. Serkenti a vérkeringést, anyagcserét, javítja a hőszabályozást. A masszáz többszörösére növeli a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását. A masszázs nemcsak az izmokat, a bőrt és vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Jobb alvást biztosít, enyhíti a krónikus fájdalmat.

30 perc: 5500.- Ft
60 perc: 7900.- Ft

Aroma és relax masszázs


Egy pihentető, nyugtató masszázs tetőtől-talpig. A háttérzene, a különleges – csak természetes anyagokat tartalmazó – aromaterápiás olajok és a diszkrét hangulat garancia a teljes ellazulásra. Természetesen a masszázs egyéb jótékony hatásai is kifejtik hatásukat, hogy ne csak kipihenten, feltöltődve, hanem egy kicsit egészségesebben is térhessen vissza a hétköznapokba.

60 perc: 9900.- Ft

Frissítő talp masszázs


A talpmasszázs, egy a teljes szervezetre és lélekre ható energizáló masszázs típus. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse és támogassa.

30 perc: 4900.- Ft

Arcmasszázs


Az arcmasszázs által számtalan dolgot elősegíthetünk, a vérellátás frissítését, a ráncok kisimulását és az arcbőrünk rugalmasságának megőrzését. Nem csak testünkre, hanem elménkre is tudunk hatni egy jó masszázs során, amivel felfrissülhetünk.

30 perc: 4900.- Ft

Elérhetőségek


+36 30/657 44 85

info@royalmediterran.hu

8600 Siófok Baross Gábor utca 27/B

Feliratkozás hírlevélre


Haszonos linkek


Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Shopping cart
There are no products in the cart!