fbpx

Programok

SUP/SUP túra 

A SUP a Stand Up Paddle mozaik szava, ami magyarul annyit jelent: „állva evezés”. Csupán egy nagyméretű, különösen erre a célra kialakított, speciális szörfdeszkára és egy evezőre van szükségünk. Mindenképpen tanácsos szélcsendben vízre szállni, így a nagy hullámokat elkerülve könnyebbé tehetjük a tanulási folyamatot. Mielőtt állva próbálkoznánk, ülve és térdelve is hajthatjuk a SUP-ot, hogy kellő magabiztosságot nyerjünk a vízen. Előképzettséget nem igénylő, nagyon hamar elsajátítható sportág a mobilis eszköznek köszönhetően már nem csupán egyszerű evezésre alkalmas. Ha kedved támad egy naplementés balatoni túrához, nálunk megtehetitek, akár párosan is. 

Kajak 

Az evezés kétségkívül szórakoztató időtöltés. Amennyiben evezésben van már tapasztalatod, jó úszónak tartod magad és egy kis egyedüllétre vágysz, bátran ajánljuk az egyszemélyes kajakjainkat. Akár magányosan, akár társaddal együtt is lehetőséged nyílik nálunk az igazi balatoni életérzés átélésre. Bármelyik kajakot is választod, fantasztikus élményben lesz részed/részetek. Csendes suhanásának köszönhetően közelebbről szemlélheted az élővilágot, csodálhatod a természet szépségét. 

Csónak 

Ha igazi romantikus, mesébe illő pillanatra vágysz, akkor feltétlen ki kell próbálnod a kis fa csónakunkat. Nincs is idillibb annál, ha pároddal ringatózhatsz naplementekor a Balaton vizén. Nálunk alkalmad nyílik erre a meghitt kalandra. Dóri nevű csónakunkat evezővel és motorral is kibérelheted. Egy kis én-idő mindenkinek jár, így hát az elvonulni vágyó, horgászat szerelmeseinek is kiváló programlehetőség lehet. Ezúton ajánljuk figyelmedbe a Horgász csomagunkat, amelyről bővebb információt a weboldalunkon olvashatsz.

Horgászat a Balatonon 

A Balatonon kikapcsolódásnak rengetegen választják a horgászatot, ami egyben pihentető és hasznos is. Ugyan sokan inkább azt vallják, hogy a horgászat célja nem a halfogás, hanem az az érzés, amit közben átél a horgász. Segít elterelni a mindennapi problémákról a figyelmet, kiszakít az unalmas hétköznapokból, és abból a bizonyos „mókuskerékből”. Ilyenkor a horgász elrugaszkodva a külvilágtól, minőségi, aktív pihenéssel töltött időt élhet át a természet lágy ölén. Mindannyian tapasztalhattuk már, hogy a napfény és a friss levegő csodákat képes tenni, gondoljunk hát bele, hogy egy hétvégi horgászat alkalmával mennyit tehetünk egészségünkért.

Vitorlázás 

Siókon továbbra is központi szerepet tölt be a vitorlázás, mint sport, de sok esetben már a szórakozásra is került némi hangsúly. Sokszor magán célra, családoknak, de már cégek számára is hoznak létre eseményeket, programokat. Egyre felkapottabb helyszínéül szolgálnak a különféle csapatépítőknek, születésnapi, esküvői rendezvényeknek. Bérlést illetően tágak a lehetőségek, férőhelyek szempontjából úgyszintén, hiszen számtalan méretű hajók közül válogathatunk, s ami a legjobb hír, hogy akár kapitány segítségét igénybe véve már szaktudást sem igényel ez a fajta sportág.

Úszó sziget 

A nyári, verőfényes napsütésben mindenkit hívogat a Balaton vize. Ha már unod a gumimatracot, de szeretsz napozni és az időd nagy részét vízben töltöd, akkor neked találták ki a vízfelszínen úszó szigetet. Méretéből adódóan akár hat-nyolc fő is kényelmesen pihenhet rajta, így az egész családoddal, vagy baráti társaságoddal gond nélkül osztozhatsz rajta. Az extra komfortos, hatalmas felületnek hála úgy érezhetitek magatokat, mintha saját szigeteteken töltenétek a vakációt.  

Water Bird 

A Water Bird, azaz Aquaskipper egy újdonság a vízi sportok világában. Az eszközt ugrálva, rugózó mozgással lehet hajtani, ebből adódóan jó fizikumot és sok kitartást igényel. Nem csak jó móka, de garantáltan izomfejlesztő hatással bír, és akár egy keményebb lábedzéssel is felérhet. Egy igazi kihívás is lehet, ha erős benned a versenyszellem, hiszen egyes adatok szerint akár 27km/h-ra is fel tud gyorsulni az Aquaskipper.  

eFoil 

Az eFoil, azaz electric hydrofoil egy hagyományos szörfdeszka továbbfejlesztett, motorizált, stabilizátorszárnnyal ellátott változata. Ellentétben a szörfözéssel, különlegessége az, hogy nem igényel sem hullámokat, sem szelet. Az innováció a szerkezetbe beépített akkumulátorban rejlik, amely segíti a víz alatti propeller működését. Egy töltéssel akár 25 km-t is meg lehet tenni. Az eszköz a víz felett úszik, magasságát és sebességét távirányító segítségével vezérelhetjük. Az extrém sportok kedvelőinek kifejezetten ajánljuk! A bátrabbak akár 40 km/h-val is száguldhatnak a Balaton felszínén. 

Kapcsolat

Küldj nekünk üzenetet

Vagy foglalj MOST!